Premium FashionDeservesPremium Visuals


Pollie is een start-up van studenten die zich focussen op luxueuze handtassen. Het is al een hele uitdaging om als student je stempel te drukken in deze branche. Als je dan nog eens alles handgemaakt maakt, dan leg je de lat al helemaal hoog. Ons team stond met man en macht klaar om de start-up een flinke boost te geven en Pollie te voorzien van een volledig visueel pakket.

Aandacht trekken

Wie een intrede wil maken in de mode industrie, moet aandacht trekken. Je product moet gezien worden, visuals staan hier centraal. Pollie kon dus ook niet aan de slag zonder de juiste beelden. We zorgden voor promofoto's en visueel materiaal voor op sociale media. Op deze manier kon Pollie op een professionele manier met haar product naar buiten komen.

"In de chacoche"

Een promotievideo kon als kers op de taart uiteraard niet ontbreken. Op deze manier kon was Pollie in staat om bij haar te bewijzen wat ze in huis hebben.

Een spiksplinternieuwe website

Stay tuned! Om de online verschijning van Pollie helemaal af te maken, zijn we samen volop bezig aan een nieuwe website. Voor het resultaat moet je nog even wachten, deze komt er binnenkort aan!